dimarts, 28 de novembre del 2017

Compromesos amb la formació

Continuem trobant-nos en Claustre, aquest cop per aprendre encara més d'en Toni Otero, director de l'escola Anglesola de les Corts de Barcelona i amb una llarga trajectòria alhora que experiència en l'avaluació formativa que aborda clarament la regulació dels aprenentatges dels nostres alumnes, és a dir, la millor manera de fer conscients als infants dels seus aprenentatges ajudant-los a identificar quines són les seves dificultats i el millor de tot, com ho poden fer per millorar-les i superar-les.

Ens prenem la llicència de poder citar dos grans experts en la matèria com són Jaume Jorba i Ester Casellas, que ja a l'any 1996 exposaven aquestes idees tan bàsiques.

“L’avaluació dels aprenentatges presenta bàsicament dues funcions: una de caràcter social de selecció i classificació, però també d'orientació de l’alumnat. Una altra de caràcter pedagògic, de regulació del procés d'ensenyament aprenentatge, és a dir, de reconeixement dels canvis que s'han d'anar introduint en aquest procés per tal que cadascun dels alumnes aprengui d'una forma significativa” 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada